Inschrijving Zwermdorp gestart

1 februari '22

In Zwermdorp komen verschillende woningen, waarvan wij 16 Hallehuizen gaan verkopen. Het aanbod is een mix van seniorenwoningen met bescheiden tuin en eengezinswoningen met diepere tuin. Met het ontwerp van de Hallehuizen heeft de architect een knipoog gemaakt naar de Hallehuizen, een Sallands boerderijtype. Dat past bij de landelijke setting van dit bijzondere stukje Steenbrugge. Zie jij jezelf hier al wonen?

image alt

Aan alle kanten door groen omgeven

Is dit de plek waar jij wilt wonen, maar gaat je voorkeur wel uit naar een duurzaam nieuwbouwhuis dat klaar is voor de toekomst? Laat dan je licht eens schijnen op Zwermdorp. De moderne woningen met rietenkap zijn gasloos, uitstekend geïsoleerd en zo gebouwd dat het binnen heel comfortabel voelt, in de winter én de zomer. Het woningaanbod is zo gevarieerd dat Zwermdorp in Deventer voor elk wat wils biedt.

Schrijf je nu in

Heb je interesse in een woning in Zwermdorp? Klik hieronder om naar de woningenpagina te gaan. Kies jouw favoriete woningtype en meld je dan aan voor de projectfase. Je staat dan meteen ingeschreven als belangstellende voor dit project. Via onze nieuwsbrieven houden wij je vervolgens op de hoogte van alle ontwikkelingen richting de start verkoop van dit project.

Bekijk woningaanbod
Wat en wanneer? Planning Zwermdorp
Hoe werkt dat eigenlijk? Nieuwbouwwoning kopen