1 februari 2022

Start inschrijving Zwermdorp

Op dinsdag 1 februari 2022 omstreeks 12.00 uur start de inschrijving voor nieuwbouwproject Zwermdorp. Het plan bestaat uit 16 woningen gelegen aan de rand van het park.

Wonen in Zwermdorp

18 januari '22

De buurt Zwermdorp is geïnspireerd op het Sallands landschap voorkomende huisjes; zoals een zwerm woningen. De buurt bestaat uit drie gebogen straatjes tussen het Sallands bosje en het Zandweteringpark. De randen van het Zwermdorp grenzen enerzijds aan het Zandwetering park en anderzijds aan het bos. De woningen binnen deze buurt hebben een nauwe relatie met de natuurrijke omgeving. Het ontwerp van deze woningen past bij de kleinschaligheid van de dorpsrand waarbij deze woningen verbonden zijn met het landschap. Dat zijn de Hallehuizen; het Sallands type boerderij. Wil jij kans maken op één van deze woningen, vergeet dan niet om op 1 februari 2022 in te schrijven.

Woningaanbod Hallehuizen

Dit nieuwbouwproject bevat 16 woningen met de keuze uit verschillende woningtypes. 

  • Levensloopbestendige woningen 8x
  • 2 onder 1 kapwoningen 4x
  • Hoekwoningen 2x
  • Tussenwoningen 2x

De komende tijd volgt er steeds meer informatie over de woningen op de website. Nu kan je hieronder alvast de eerste schets impressie bekijken. Deze schets geeft van bovenaf een goed beeld hoe deze woningen eruit komen te zien en hoe ze verbonden zijn met het park.

Schets impressie Zwermdorp

Al ingeschreven op de nieuwsbrief?

Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van Steenbrugge? Of ben jij op zoek naar een koopwoning in Deventer en benieuwd naar Zwermdorp? Schrijf je dan in op de gebiedsnieuwsbrief van Zwermdorp en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Wij hebben het antwoord! Heb je een vraag?
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen